נזכרתי בסיפור....היה היתה פעם, לפני הרבה מאוד שנים, לא נסיכה ולא מלכה, אלא אדריכלית צעירה שניהלה פגישת יועצים ראשונה, רבת משתתפים, של פרויקט ענק בהיקף של עשרות אלפי מטרים מרובעים. בתחילת הישיבה היא היתה צריכה להתמודד עם התלחשויות, והתמרמרויות של כמה מהם (הכי מפתיע שעיקר המרמור הגיע מהיועצת אישה היחידה בחבורה), על כך שבחורה כל כך צעירה אומרת להם מה לעשות (תקראו עד הסוף אבל כבר אומרת לכם שאין כאן צפרדע שהופך לנסיך: ))
עברו להם כמה חודשים, כולם התרגלו למצב ושכחו את הפרשי הגילאים וגם את הפרש שנות הנסיון שאני לא מערערת עליו, הפרויקט התקדם, הבנין נבנה, וכולם נכחו בגאווה במפגש הסיום.
השאלה איך אותה צעירה, שכמו שאמרנו, לא החזיקה מטה קסמים ולא לבשה בגדי מלכות, איך היא הצליחה להחזיק 30 יועצים תחת פיקוחה?
(וכן, כן, אדריכל טוב, בפרויקטים בסדרי גודל כאלו, למעשה מפקח ומנהל את היועצים, גם אם יש מנהלי פרויקטים וכו' בתמונה).
והתשובה ממש פשוטה, רק מקצוענות ! רק לדעת היטב את מה שאתה עושה, לענות על כל שאלה באופן הכי מבוסס, ואת מה שאתה לא יודע, ללכת ללמוד.
ואני לא כותבת את זה כי הצעירונת שלנו מחכה לזרים, תשבוחות, או כתרים. היא כבר נמצאת הלאה בקריירה שלה, זה פשוט זכרון ישן שיוצא לאור : ).
מוזמנים להרים טלפון בכל נושא שקשור לנדל"ן, מקרקעין, אדריכלות, תכנון ובניה ועיצוב פנים.
מתלבטים איך להתחיל תהליך של תכנון ? אני כאן עבורכם,
שלכם, אילת מליס כהן, ארכיטקטית 054-4558123
ניתן להרשם למידעון שלי, אני לא מציפה אתכם במיילים, אלא שולחת רק מידע חשוב, אז כדאי. ההרשמה כאן באתר, צד שמאל למעלה.
בתמונות: פרויקטים מהקריירה שלי בשלב שבו הייתי שותפה ב"יושפה-שר"אדריכלים" צילומים: אדריכלית חגית חרותקה קובי המוכשרת Hagit Gruteke Koubi
#מחסןלמשרד #תבע #היטלהשבחה #שימושחורגןילדים #אילתמליס #יזמותנדלן #מגרשים #תכניתחלוקה #זכויותבניה #אדריכלתלאביב #telavivarchitect #ביתמשפטקריות #מליסרון #קריון #תכנוןבניןמשרדים #תכנוןבניןגדול #אדריכלמתכנןמבנים #איזה_אדריכל_כדאי_לקחת #איך_לבחור_אדריכל #מי_אדריכל_מומלץ #איך_בוחרים_אדריכל #מהזהפרצלציה #בעיותירושהמקרקעין #איךלתכנןבית #פגישהראשונהעםאדריכל
#placeandspace #interiordesign #Interiordesigner #architecture #architect #israelidesign #ayeletmallis #luxurydesign #luxuryhouse #house #building #israeliarchitecture #realestate #urbandesign
Comments